top of page
OM OSS

Vi er et produksjonsselskap fra Trondheim som leverer film- og videoproduksjon, inkludert dronetjenester

 Vi brenner for å skape engasjerende, innholdsrike og inspirerende filmer.

Ansattbilde av Terje

Terje

terje@bimbam.no

Tlf: 479 25 500

Ansattbilde av Madeleine

Madeleine

madeleine@bimbam.no

Tlf: 950 23 216

Noen av våre referanser

IrJVu6Gw.png

BimBam Media tar sine kunder på alvor med å lytte, se og jobbe med profesjonalitet, kreativitet og tålmodighet. Med god kvalitet evner Bimbam å vise det sine kunder ønsker å formidle på en formidabel måte og takler å jobbe under press og er effektive uten at det går utover kvaliteten.

Margaret Moiba, Verdige Smil

fivh-o-boks.png

Vi samarbeidet med BimBam Media AS da vi skulle lage en undervisningsvideo om Mat(s)Vinn høsten 2020, hvor også Matsentralen Trøndelag, LianTunet og Trondheim kommune var med inn. BimBam Media AS veiledet oss svært godt gjennom hele prosessen og leverte en veldig god film som har blitt brukt mye til nå! Den benyttes fortsatt både i undervisning mot barn og unge, og på konferanser mot næringsliv og eldre målgrupper - og blir tatt godt i mot hver gang!

Hanne M. Hamre, Framtiden i våre hender Trøndelag 

fullsizeoutput_12d_edited_edited.png

Kompetanseløft Trøndelag er et kompetansehevingsprosjekt for alle kommunene i Trøndelag,

BimBam Media har filmet og tekstet videoer som brukes i en digital læringsportal for deltagerne. BimBam Media har opptrådt profesjonelt og har satt faglig høye standarder for sitt bidrag. De er positive, løsningsorienterte og leverer raskt. Man kan stole på at kommunikasjon og avtaler blir fulgt opp.

Eirin Folde, Kompetanseløft Trøndelag

Bikely logo_CMYK_ Dark Green.jpg

BimBam Media kan anbefales på det varmeste! Deres erfaring sørger for en god kundereise, og de kommer med verdifulle innspill til situasjoner vi som bestiller ikke har tatt høyde for. På dette har vi spart mange timer med produksjon og holdt oss innenfor budsjett. 

Hallvar Bergh, Bikely AS

Venner

Jobbe sammen?

Takk for din melding

Kontakt
bottom of page